Luchtbedden

Swim Essentials Luxe luchtbed zwembad
Ook heeft Swim Essentials voor iedereen een perfect luxe zwembad luchtbed met een uniek design! Swim Essentials zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van het water door luxe zwembad luchtbedden uit te brengen. Elk water luchtbed van Swim Essentials is breder en hoger dan een standaard zwembad luchtbed, waardoor je meer comfort en gemak ervaart op het water. Elk zwembad luchtbed van Swim Essentials zorgt er hierdoor voor dat je volledig boven het wateroppervlak ligt en dit maakt de Swim Essentials zwembad luchtbedden de beste keus voor jou deze zomer!

Swim Essentials Hart luchtbed zwembad
Swim Essentials zou Swim Essentials niet zijn als ze een unieke vorm op de markt zouden brengen en hieruit zijn de zwembad luchtbedden in de vorm van een hartje ontstaan. De water luchtbedden bevatten, net als alle andere Swim Essentials, een unieke en stralende print en hiermee steel jij de show deze zomer! Bovendien zijn de hart luchtbedden gemaakt van hetzelfde materiaal als de rechthoekige luchtbedden en hierop ervaar je dus extra comfort en gemak!

Swim Essentials Opblaasdieren
De Swim Essentials Ride-on floats zijn grote opblaasdieren voor in het zwembad in de gaafste designs! Zo heeft Swim Essentials ervoor gezorgd dat de mooiste dieren en de mooiste kleuren samenkomen en zo ontstaat er voor iedereen het perfecte enorme opblaasbare matras. Op deze manier is er veel keus tussen bijvoorbeeld een opblaas flamingo, een opblaas eenhoorn of een opblaas zwaan! Elk opblaasbaar dier van Swim Essentials behoort tot de XXL categorie, wat betekent dat het ligoppervlak enorm is!

Opblaasbare dieren van Swim Essentials
De Swim Essentials opblaasbare dieren stelen de show met hun uitspringende kleuren en het unieke comfort wat je ervaart op de floats! De opblaasdieren zijn geschikt voor kinderen en volwassenen van 6 jaar of ouder met een maximaal gewicht van 80 kg. Alle opblaasdieren van Swim Essentials bevatten unieke kleuren, waardoor je zult stralen deze zomer!

Sorteer op
© 2021 - 2022 www.cccreations.nl | sitemap | rss